info@sj-solutions.nl

+31 33 433 34 73

Over Commvault Specialist

Commvault Specialist is onderdeel van SJ-Solutions. Wij zijn al sinds 2003 Authorised Service Partner (CASP) en sindsdien uitgegroeid tot Premier Partner van Commvault. We beschikken over diepgaande technische kennis en know-how om u volledig te ondersteunen. Onze gecertificeerde en ervaren Commvault experts zijn doelgericht, creatief en precies. Met deze kennis en met de uitgebreide mogelijkheden van de software zijn wij als geen ander in staat om uw backup, restore, disaster recovery en datamanagement omgeving te optimaliseren en ook klaar te maken voor nieuwe wetgeving op dit gebied.

Als gespecialiseerde leverancier van Data Availability Solutions in de bredere zin van het woord ontwerpen, implementeren en onderhouden wij al meer dan 14 jaar stabiele omgevingen voor Storage, Compute, Backup, Archivering en Virtualisatie. Als echte kennis-partij met veel ervaring en statussen als Select Circle Partner voor Fujitsu, Authorized Service partner voor Commvault hebben wij de mogelijkheden in huis om ook voor uw organisatie het beste uit deze producten te halen. Uitgangspunt in ons handelen hierin is dat wij eerlijk en gedegen advies geven tegen een marktconforme prijs.

logo sj-solutions commvault authorised service partner casp Hitachi Vantara Gold Parnter

Als kennis gedreven onderneming met focus op kwaliteit en slimme oplossingen leveren, implementeren en onderhouden wij omgevingen voor o.a. Backup, Storage, Archivering, VDI en server Virtualisatie, met als doel om uw data, en daarmee uw business op de meest efficiente wijze veilig te stellen! SJ-Solutions B.V. werkt uitsluitend met partners die kwaliteitsprodukten leveren en hun goede naam hebben bewezen in de markt.