info@sj-solutions.nl

+31 33 433 34 73

Data altijd en overal veilig en toegankelijk

De databescherming- en informatiemanagementoplossingen van Commvault helpen om van uw data een krachtig, strategisch bedrijfsmiddel te maken. Commvault helpt organisaties hun data te beschermen, terwijl ze altijd en overal op een veilige manier toegang houden tot hun gegevens. Met Commvault haalt u alle moderne technologieën in huis, zoals snapshots, back-up en restore, disaster recovery, replicatie, compliancy, archivering en vele anderen.

Waar normaal gesproken meerdere point-level producten benodigd zijn, biedt Commvault één compleet geïntegreerde oplossing met tal van functionaliteiten die soepel met elkaar samen werken in een gemeenschappelijk beheers interface. Commvault is niet voor niets voor het zesde achtereenvolgende jaar door Gartner gepositioneerd als Leider in het Magic Quadrant for Enterprise Backup Software & Integrated Appliances.

Flexibel en modulair

Commvault software is gebaseerd op een volledig nieuw ontwerp op basis van één platform. Er kan gemakkelijker op de behoeften van de klant worden ingegaan door het aanbieden van aparte modules en functionaliteiten. Deze kunnen apart worden aangeschaft en worden ingezet. En omdat alles draait op dezelfde software platform kan alles op dezelfde wijze worden beheerd. Dit resulteert in de voordelen van een volledig alomvattende benadering van bescherming, beheer en toegang tot data.

Upgrade Service

Remote Monitoring

Audit / Site Scan

Support