info@sj-solutions.nl

+31 33 433 34 73

Uw IT-omgeving in beeld met Audit en Site Scan

Zekerheid en duidelijkheid over uw infrastructuur

Voordat u een verandering aanbrengt binnen uw ICT beheer of infrastructuur wilt u zeker zijn dat dit de juiste is. ICT is immers te belangrijk. U zoekt daarom naar antwoorden op diverse vragen. U wilt uw voornemen getoetst hebben en u wilt weten welke maatregelen u moet nemen en wat de gevolgen daarvan zijn. Met onze methodische en modulaire Site Scan zijn in wij staat u in één tot twee weken te helpen met het beantwoorden van uw vragen.

Storage / Back-up / Restore Audit

Storage consolidatie en virtualisatie brengen u voordelen op het gebied van kosten, maar maken ook dat er extra gelet moet worden op performance, stabiliteit, redundancy en capaciteit van uw omgeving. Backup en restore van kritische data blijkt mede door de steeds verdergaande digitalisering en explosieve datagroei vaak een uitdaging. Veel bedrijven en instellingen geven aan dat het niet of slechts ten dele lukt om alle data binnen de juiste service levels te backuppen, laat staan te restoren.

De Storage/Backup/Restore Audit geeft een diepgaand overzicht van de performance van uw huidige storage/backup/restore omgeving. Middels een checklist en voor uw omgeving relevante tooling wordt de omgeving volledig in kaart gebracht en geanalyseerd. Dit geheel wordt samengevat in een verhelderend rapport en voorzien van de nodige "grafische" toelichting en praktische adviezen.

VMware / Hyper-V Audit

Kostenreductie middels consolidatie door virtualisatie is één van de belangrijkste trends van het moment. De aanvraag van nieuwe storage systemen is vaak gerelateerd aan VMware en/of Hyper-V implementaties. Veel van de bestaande server omgevingen zijn echter nog niet gevirtualiseerd. Met behulp van de virtualisatie audit krijgt u van ons een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Upgrade Service

Remote Monitoring

Audit / Site Scan

Over Commvault